maandag 19 januari 2009

Lazy Blue Monday


Vandaag is de meest deprimerende dag van het jaar. Dat zeggen de statistieken. Deze maandag wordt als het meest deprimerend ervaren door de gemiddelde mens.

Ten eerste, omdat het maandag is en het weekend dus niet meer is.
Ten tweede, omdat het in deze tijd van het jaar vaak slecht weer is. Klopt voor vandaag!
Ten derde, veel mensen beginnen zich langzaam te realiseren dat hun goede voornemens gedoemd zijn te mislukken, zo niet al mislukt zijn,..
Ten vierde, omdat het voor de meeste mensen nu nog erg lang is voordat de volgende vakantie er aan komt.Wellicht herken jejezelf hier in, voelde je je een beetje depri. Niet getreurd, je knapt al weer op van het feit dat de meeste mensen zich hetzelde voelen en er nog een reden voor is ook!! Lekker, stiekum wordt je al weer bijna blij. Het is sowieso nog maar een paar uurtjes en dan is het al weer dinsdag! No more blue moday.

Voor mij was het vooral een luie dag. Heel vorige week gewerkt en van het weekend twee spreekbeurten gehad. Vandaag dus de hele dag vrij genomen (compenseren heet dat). Vanmorgen werd ik pas om 12:00 uur wakker!!! Ik had het nodig denk ik. Vanmiddag een beetje in de stad geslenterd. Het is nu bijna half negen 's avonds en ben al weer klaar om naar te gaan pitten,...

Lazy blue monday,....

2 opmerkingen:

Sam of Saam zei

(zie schilderij) Om 5 uur 's ochtends opstaan in juni is ook niet zo'n goed idee blijkbaar.

blutch-v zei

Ik ga nu toch echt geloven dat jouw goede voornemen meer bloggen was. En dat is dus ( tot nu toe) GELUKT!