vrijdag 3 september 2010

Vakantie in the States

Vissen, BBQ, grote achtertuin aan een meer, bioscoopje paken met popcorn en een "large coke". Dat is zo'n beetje de opsomming van de eerste volle dag vakantie.
We zijn te gast bij een echtpaar dat we kennen via OM. Zij hebben een mooi huis aan meer, vlakbij Atlanta. Voor Nederlands begrippen is het een gigantisch luxe huis, maar hier is dit normaal. In het dorp waar ze wonen, mag je geen stuk grond kopen en bebouwen dat kleiner is dan een hectare!
IK houd van het idee in Amerika dat ruimte nooit het probleem is, waar dat in Nederland iets is waar we altijd rekening mee moeten houden. Op die manier wordt alles gewoon groot gebouwd en kan je makkelijk dingen comfortabel
Met Ali en "frits" gaat het goed. Ali voelt zich fit en heeft zin om dingen te doen. Wat een verschil met een maand geleden. Voor diegene die het verhaal van de "ommekeer" in misselijkheid nog niet gehoord hadden. Twee weken geleden op MTO had iemand van de leiding voor Ali gebeden dat Jezus de misselijkheid zou weg nemen. Tot die tijd was ALi uitgeput door het overgeven, soms wel 12x per dag. Na het gebed was de misselijkheid weg en heeft Ali (op een buikgriep na :-) ) niet meer overgegeven.
NU kunnen we volop van onze tijd hier genieten.
Vandaag reizen we naar Athens (Georgia) om Fiona helpen te verhuizen. Daar zijn we nog wel effe zoet mee vandaag.
Morgen mijn verjaardag, en dan zien we wel weer voor de komende week.

Geen opmerkingen: