vrijdag 10 september 2010

familie weekend kauffmans

We zitten nu aan de ontbijt tafel met een neef en een nicht van ali uit washington state. zij kwamen gisteravond aan voor het familieweekend wat vandaag start. 30 familieleden van de kant van ali dr moeder. we hebben een kamphuis gehuurd in de bergen in het noorden van georgia. we zitten eigenlijk al in het noorden, maar het is toch nog 3 uur rijden binnen deze staat. ben benieuwd wat we daar gaan zien aan natuur en dieren, en natuurlijk een beetje familie van ali ontmoeten. ik kijk er naar uit om haar opa te ontmoeten. Hij kon niet op onze bruiloft zijn en dit wordt dus de eerste keer dat ik hem zie. vind ik speciaal.

Gister heb ik Sharkwhale van 7 meter gezien en een Mantaray. we waren in het grootste aquarium ter wereld in Atlanta. heel mooi ingericht en we konden biijzondere vissen van heel dichtbij zien. Sealife in scheveningen is er een pierebadje bij.

De dag voor gister hebben we besteed bij een waterval ergens in de bossen. over die waterval was zon typisch amerikaanse overdekte brug gebouwd. Denk aan de film "bridges of madison county" (als je die nog iet gezien hebt, aanrader). Er is hier zo veel natuur. Gister een armadillo zien liggen, gewoon aan de rand van de stad. De mensen bij wie de bbq hadden een paardagen geleden hebben regelmatig herten in de tuin.

Tot nu toe vind ik de ruimte het lemkersre aan de states. Overal is veelmruimte. In De straat waar wij verblijven lopen de huisnummers met sprongen van 10 op. dat komt gewoon om dat er nog zoveel ruimte is om er eventueel wat tuzssen te bouwen.

helaas kan ik er geen fotos bij plakken. ik weet nog niet hoe dat werkt met onze nieuwe computer.

na het weekend nieuw bericht

1 opmerking:

Anoniem zei

voor allemaal een superleuk weekend groeten aan opa van vader en moeder van oosten delft.
zijn nieuwsgierig naar fotootjes.
groetjes pappa en mamma