zaterdag 11 september 2010

Family weekend in Bleu Ridge Moutain

"Country road, take me home, to the place where I belong, West-Virginia, Moutnain mama, take me home. Blue Ridge Moutnain,Shenendoa river,... etc. "

Wij zitten op het moment in die bewuste Blue Ridge Mountains.
Leuk als zo'n liedje in eens kan plaatsen.

5 minuten geleden zat Opa Kaufmann op een stoel, naast hem zijn vrouw, achter hem zijn zoon een kleindochter met een achterkleindochter op haar arm en de rest van de familie die om hem heen stond. Verschillende mensen spraken een gebed uit voor opa. We hadden net een tijd gehad waarin de 39 aanwezige familieleden allemaal de tijd namen om opa te vertellen hoe ze hem waarderen en er werden mooie herinneringen opgehaald.

Een heel bijzonder tijd om Opa te zegenen en hem te laten weten hoe speciaal hij is en hoe hij het hoofd is van een bijzonder familie.
Hij was vereerd.

We hebben echt een hele leuke tijd met de familie. We zitten op een plek dat toebehoort aan een kerk. Een grote hal met een full-size sporthal, een soort jongerencentrum met een industriele keuken. Verder zijn er nog zo'n 5 grote blokhutten op het terrien met een hele boel bos eromheen. Op 2 minten lopen is een mooi helder meer, waar we elke dag in zwemmen tot nu toe.

Interessante ooms en tantes. Een oom en tante wonen in Wisconsin en proberen zoveel mogelijk autonoom te leven. Ze 40 hectare land waarvan 30 bewerkt wordt en waar ze van proberen te leven.

Weer een andere oom en tante wonen in Washington DC. hij werkt voor de overheid omdat hij vloeiend een aantal talen beheerst. Zij hebben in het verleden in marocco, egypte, irak en Saoudi Arabie gewoont.

Weer een andere oom en tante wonen in de buurt van SEatle en hebben in Thailand gewoond. Een boel interessante verhalen en leuke mensen.

Nog steeds geen foto's,... want we hebben geen kabeltje om de foto's van de camera naar de computer te krijgen.

Verder heb ik (ewout) eergister voor het eerste de baby kunnen voelen schoppen, speciaal!

Groetjes uit de blue ridge mountains, op de grens van West-Virginia.

Ewout en Ali

3 opmerkingen:

Anoniem zei

wat een nmooie verhalen ,en wat fijn voor deze opa zoveel te mogen genieten te midden van zijn nageslacht,heelijk zwemmen dus super bruin komen jullie terug.
De baby laat ook van zich weten aan moeder en vader ; tof om te lezen.ook deze baby is dus al in Amerika geweest onbewust maar toch.
groetjes iut Delft en we zien uit naar jullie foto,s.
pappa en mamma

Nu-Eef-Niet zei

Wat fijn dat jullie zo als familie bij elkaar zijn, en bijzonder! Ennum.. nog gefeliciteerd met je verjaardag (alhoewel dat alweer bijna twee weken geleden was). Wat egweldig nieuws zeg, dat jullie een inimini krijgen! Tof! Wij wensen jullie een geweldige tijd toe nu jullie uitkijken naar de baby! Geniet lekker van het geschop en gekrioel, tot Ali d'r ribben of d'r blaas het moet(en) ontgelden (dat is minder tof;))

Goeie tijd nog daar!

Groetjes,
Eef

Luc en Mir zei

Hoi allebei,
Leuk om te lezen hoe het jullie daar vergaat! Veel plezier nog en we volgen jullie online. We zijn benieuwd naar jullie foto's!
Groetjes,
Luc en Mir