vrijdag 23 oktober 2009

Weekje Carlisle


'may i present Anala Joy Hicks.',... 20 minuten later: 'may i present Nieshta Alia Hikcs'. Vol trots laat mijn zwager Pete zijn twee dochters aan ons zien. Ali, mijn schoonvader en ik stonden aan de andere kant van deur in het ziekenhuis te wachten op de geboorte van de tweeling. We konden door de deur heen het huilen van de babies horen toen ze hun eerst teug lucht inademde. Pete is voor het eerst vader geworden, dat betekend dat zijn leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

'twee personen waar je zonder nadenken direct je leven voor zou geven.'

Toen het eerste kind werd geboren bij mijn oudste broer zei hij:
'Voor het eerst in mijn leven voel ik dat ik zou kunnen doden. Ik zou alles doen om mijn kind te beschermen.

Nieuw leven meemaken is een bijzonder gebeurtenis. Twee nieuwe individuen.

Deze gebeurtenis staat op #1 deze week
Dan komt er een hele tijd niks.

#2 Ik heb lekker veel gegolft. Kost geen fluit hier, dus elke dag een rondje of twee is geen probleem. Lekker in de natuur en met familie. Uiteindelijk een gigascore neergezet met 57 slagen op 15 holes. Mocht je dat niks zeggen,... dat is goed voor mijn doen.

#3 Een heerlijke 'Indiase' maaltijd met de rest van mijn schoonfamilie. Echter met een staartje. Dikke voedselvergiftiging mee opgelopen. Veel tijd op het toilet doorgebracht.

Verder lekker geslapen, lekker gekletst, ff geen werk.
Morgen gaan we naar London om vrienden van Ali te ontmoeten. Maandagochtend weer in Nederland

2 opmerkingen:

Marilen zei

Wauw, wat tof! Gefeliciteerd met de nichtjes! =) Feliciteer Ali van mij. Verder klinken je dagen ook zeer relaxed, geniet er lekker van!

Marilen zei

Owww, ik laat net Baar je blog lezen en toen dacht ik ineens: hmm die voedselvergiftiging is iets minder relaxed! ;-) Alles weer oke nu? See ya!