vrijdag 23 december 2011

Family time is on

Vandaag aangekomen bij het lakehouse in Georgia. Slechts op een uurtje rijden afstand van waar mijn schoonzusjes wonen. Ali d'r ouders zijn er en de al de andere broers en zusjes, behalve de tak die in London woont.
Het is hier een schitterende plek. Hieronder zie je het uitzicht vanuit de slaapkamer van Ali en mij.
Ali en ik hebben 1 van 9 kamers in dit huis. De week in dit huis is een gift van een vriend van de ouders van Ali. Hij en zijn vrouw gebruiken dit als vakantie woning en wij mogen er gratis een week gebruik van maken. Een mooi kado van God.

Jonathan heeft het lopen even gelaten voor wat het is. Kruipen is effectiever, maar misschien komt het ook wel een beetje omdat hij wat ziek is. Twee nachten geleden werd hij wakker met 41 graden koorts. DAt was schrikken, maar gelukkig is het in de uren daarna wat gezakt en hij schommelt nu al twee dagen tussen de 38 en 39. Hij schijnt er verder niet al te veel last van te hebben, behalve dat hij wat aanhankelijk is en graag wordt vast gehouden.

Drie dagen geleden waren we in de historische plaats Charleston. Een schitterende plek aan de Atlantische oceaan met originele huizen uit de tijd van voor de burgeroorlog.
 Mooi om rond te lopen. Dat is niet vanzelfspreken in amerikaanse steden. Een boel plaatsen hebben geen centrum zoals wij dat kennen in europa waar je leuk rond kan lopen. Hier wel en het is schitterend. Verder hebben we daar een heerlijke zuidelijke lunch genoten. Zeevoedsel zijn ze hier onwijs goed in.
we zaten op het dakterras van een restaurantje aan de met kokos gefrituurde garnalen en ik had een krabcake. Allebei super lekker.
Het uitzicht is de slavenmarkt in dezelfde staat zoals dat was van de tijd van de slavernij.
So much for now. Later wellicht nog foto's van ons vakantie plekje. 

3 opmerkingen:

Anoniem zei

wat ziet dat er leuk uit! en gezekkig, echt een buitenkans om daar te mogen verblijven.
Gelukkig dat Jonathan weer aan het opknappen is ,geniet met volle teugen doen wij hier ook met een glas port met stilton.
Groeten van Pappa en mamma

Anoniem zei

Fijne kerst gehad met een opgeknapte Jonathan?
Dikke knuffel van ons!
Luc, Mir en Salomon

Anoniem zei

A little hi from me. Wat fijn om te horen dat jullie veilig zijn aangekomen en goed kunnen genieten van familie, zonnetje en traktaties!! (oef vooral die kokosgarnalen klinken goed) Jullie verdienen het!! Bij deze wil ik jullie ook graag een moooooi nieuw jaar wensen. Ben benieuwd wanneer NL op de kaart weer staat...en dan gaat de afspraak vast lukken hoor Ali :)
groetjes Jolanda