woensdag 6 oktober 2010

Teenstreet in de bergen

Ali en ik zitten in het leiderschapsteam van TEenstreet. 2x per jaar vergaderen we met het leiderschapsteam om de nieuwe TS voor te bereiden. Toen de vergadering voor deze week werd gepland vertelde een van de teamleden dat we konden vergaderen in het hotel van zijn buren in oostenrijk. De eigenaar is een ex-OMmer en hij wilde ons graag onderdak geven voor deze 4 dagen.
Toen wisten we nog niet wat voor hotel dat zou zijn.
Het blijkt een vier sterren hotel te zijn in Schladming. Het hotel is een soort kuhr-ort. Mooie kamers, zwembad, jakuzi, verschillende soorten sauna's, massagebedden, en lekker eten.
We voelen ons echt verwend en verrast, want dit hadden we niet verwacht en daarnaast zijn de vergaderingen echt goed.
Met een team van 9 personen werken we door alle aspecten van Teenstreet. Evalueren, nieuwe ideeen, logistiek, wie zijn de juiste mensen voor welke plek, wat wordt het nieuwe thema, hoe zit het met de toekomst van TS.
Ten slotte is het goed om te merken dat we als team dichter naar elkaar toe groeien.
Gister hebben we na de lunch als teamactiviteit gerodeld met skelters. We gingen met een skilift de berg op en daar stapten we in skelters, zonder trappers en met remmen om zo 7 kilometer de een grindpad af te denderen. Erg leuk.
Morgen reizen we af naar Mosbach in Duitsland om onze voorbereidingen te delen met de vertegenwoordigers van de landen die TS bezoeken. Samen met hen gaan we details van TS en het thema van TS verder uitwerken.
Ik ben normaal gesproken geen fan van vergaderen, maar de TS vergaderingen zijn tof. Effectief, gezellig, veel lol, goede gesprekken, en mooie omgeving en goede accomdatie.
Goed om met TS bezig te zijn. De afgelopen dagen hebben we veel verhalen gehoord over wat God doet door de tieners op Teenstreet. Indrukwekkend en mooi om een onderdeel van te zijn.

Uitzicht vanuit de vergaderruimte

2 opmerkingen:

helmabelma zei

ai ai ai...ik ben stiekem een beetje jaloers maar ik gun het jullie van harte! tot morgen!

Mirjam zei

Kan niet wachten tot jullie weer terug zijn en ben heel benieuwd naar jullie verhalen en foto's van de afgelopen weken!